Donem suport al referèndum de l’1 d’octubre

Aquest matí he signat, digitalment, el decret d’Alcaldia de suport al referèndum convocat per al proper 1 d’octubre.

Votarem, per decidir quin futur volem per al nostre país, per si volem o no una Catalunya independent. Vivim un moment transcendental, un moment il·lusionant de màxima expressió de la democràcia. Del que decidim entre tots, en dependrà el futur de les nostres vides, però també de les dels nostres fills i els nostres néts.

Malgrat les amenaces, des dels pobles i ciutats de Catalunya hem de ser contundents en la defensa del dret a vot. Durant segles s’ha lluitat per aconseguir el sufragi universal. Perquè tothom pugui votar, independentment de la condició social, de la raça o de si s’és home o dona. Avui, en les societats avançades, votar és l’essència de la democràcia. Malauradament, en molts països això encara no és possible. Ho hem de tenir clar: impedir el vot, impedir l’expressió del poble, és una agressió als drets més fonamentals de les persones.

Avui el Parlament ens ha dotat del marc legal perquè podem exercir el dret a decidir el nostre futur com a país. Lliurement, i sense por. Des de l’Ajuntament de Girona estem inequívocament al costat del Parlament, al costat del referèndum com a via d’expressió democràtica dels nostres veïns i veïnes. Com a alcaldessa us animo a participar-hi, perquè és el nostre dret com a ciutadans. Perquè participant exercim la democràcia. Perquè votar és decidir.  Perquè el futur està en les nostres mans, en la nostra papereta. En l’opció que cadascú de nosaltres hi vulgui marcar.

L’1 d’octubre marcarà el futur de tots nosaltres, de les nostres ciutats, del nostre país. Votar és decidir.

A continuació podeu recuperar el vídeo institucional sencer on reafirmàvem, ahir, el nostre suport al dret a decidir després que el Parlament de Catalunya aprovés la Llei del Referèndum:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s