Biografia

044

Vaig néixer l’1 de novembre de 1967 a Girona, ciutat on visc. Tinc dos fills. Llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona, sóc agent de la propietat immobiliària, advocada i docent. Vaig ser presidenta del Col·legi d’API de Girona del 2003 al 2010 i vicepresidenta del Consell Català de COAPI entre el 2003 i el 2010.

Gran part de la meva trajectòria professional ha anat lligada a l’exercici de l’advocacia i al sector immobiliari. He exercit tant d’API com d’advocada des del 1994 fins al juny de 2015, moment en què vaig començar el meu segon mandat com a regidora a l’Ajuntament de Girona. Com a advocada he estat en diversos departaments jurídics, entre els quals els de l’entitat IRES en l’àmbit d’assessorament a la dona maltractada. En l’àmbit immobiliari, he realitzat tasques com a propietària i gerent de Finques Madrenas des del 1994 fins al 2013.

Com a docent, he estat professora universitària dels estudis d’Arquitectura Tècnica a la Universitat de Girona (UdG), del Graduat Superior en Gestió de l’Edificació de la Universitat Politècnica de Catalunya i del Màster en Sostenibilitat i Gestió de l’Edificació de la UdG.

A les eleccions municipals celebrades el maig del 2011, vaig formar part per primer cop d’una llista electoral. Vaig ser a la llista de CiU (com a independent) a l’Ajuntament de Girona, encapçalada per l’actual president de la Generalitat Carles Puigdemont. Amb la victòria electoral convergent en aquells comicis, vaig assumir la tinença d’alcalde de Promoció Econòmica i la regidoria delegada d’Empresa i Ocupació i de Dinamització del Territori, càrrec que vaig ocupar fins al juny de 2015. A partir del juliol de 2015, després de la victòria en les eleccions municipals, vaig començar el meu segon mandat com a regidora de l’Ajuntament mantenint les responsabilitats com a segona tinent d’alcalde i passant a ser regidora d’Urbanisme i Activitats i regidora delegada de Dinamització del Territori.

Des del 18 de març de 2016 sóc l’alcaldessa de Girona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s